Babyfoon aanbieding: zo vind jij de beste

Als je op zoek bent naar de beste babyfoon aanbieding, kun je wel wat hulp gebruiken. Het is namelijk de truc om te weten waar je een goede babyfoon aanbieding kunt vinden. Ook is het van belang dat je op de juiste momenten zoekt en weet te vinden. Dat is juist bij babyfoons niet zo simpel.

Kortom: een gids met tips & tricks over babyfoons en aanbiedingen komt prima van pas. We zetten voor je op een rijtje welke soorten aanbiedingen er zijn, wat de beste momenten zijn en waar je de pareltjes kunt vinden die je een flinke besparing op kunnen leveren.

Waar vind je de beste aanbiedingen?

Dat de babyfoon aanbiedingen er zijn, is al prettig. Alleen wil je natuurlijk graag weten waar je die aanbiedingen kunt vinden. Daar zijn meerdere plekken voor. We zullen enkele websites die je als koopjesjager niet wilt missen hieronder uit de doeken doen.

Bol.com

De grootste webshop van allemaal heeft altijd aanbiedingen. En daar zitten fraaie kortingen tussen. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een Luvion Grand Elite 3 Connect Plus aanbieding, dan is de kans groot dat je deze bij Bol kunt vinden. Voor iedere babyfoon is de korting anders. Maar 50% is echt geen uitzondering.

Ook als je op zoek bent naar een Luvion Essential aanbieding, ga je die meer dan waarschijnlijk in de webshop van Bol tegenkomen. De Essential is een erg populaire babyfoon, en werd in het verleden door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste babyfoon. Als je zo’n topproduct met korting kunt kopen, wil je dat natuurlijk niet laten liggen.

Mediamarkt

Hoewel we met zijn allen steeds meer online shoppen, kan het ook fijn zijn om een fysieke winkel binnen te stappen. Lekker speuren naar artikelen die je goed kunt gebruiken. In een grote winkel zoals de Mediamarkt zijn altijd kortingen te vinden. Als je een babyfoon met korting wilt kopen, is het dan ook zeker het proberen waard om de Mediamarkt te bezoeken.

De kans is groot dat je in de Mediamarkt, of in de webshop, een Alecto babyfoon aanbieding tegenkomt. Mediamarkt verkoopt veel Alecto babyfoons. Ook andere bekende merken zitten in het assortiment. Het eerder genoemde Luvion bijvoorbeeld, maar ook Philips. De Philips Avent babyfoon aanbieding heeft al veel ouders blij weten te maken.

Bij de Mediamarkt heb je naast reguliere acties ook de BTW dagen. Zet deze alvast maar in je agenda voor 2024. Ze zijn altijd in de laatste week van januari. Tijdens deze dagen hoef je geen BTW te betalen. Dit betekent dus een korting van 21%. Op een babyfoon van €150 scheelt dat toch mooi dik 30 euro!

Coolblue

Coolblue mag je gerust naast Bol.com zetten. Deze webshop verkoopt zo goed als alles, dus ook babyfoons. Als je naar het aanbod van Coolblue kijkt, dan zie je dat er niet echt veel kortingen zijn. Ze zijn er wel hoor, alleen niet echt talrijk. Bovendien is het niet zo dat je kunt profiteren van torenhoge kortingen. Een procentje of 10 is wel het maximum.

Natuurlijk zijn er ook bij Coolblue speciale periodes waarin de kortingen hoger zijn. Daar komen we later in dit artikel nog op terug.

Prénatal

De specialist op het gebied van babyproducten is Prénatal. Dit is niet de goedkoopste winkel, maar voor babyfoon aanbiedingen kun je er zeker terecht. Dat is helemaal het geval als het de Mega Mazzeldagen zijn. Deze worden twee keer per jaar georganiseerd. Tijdens de Mega Mazzeldagen heb je het geluk dat je babyfoons met een korting van 15% kunt aanschaffen.

De dagen vallen in het voorjaar (meestal in maart) en in het najaar (doorgaans in september).

Babyfoon aanbieding op website fabrikant?

Je kunt producten (vaak) ook rechtstreeks bij de fabrikant bestellen. Luvion, Philips en Alecto hebben eigen websites waarop de babyfoons gekocht kunnen worden. Als je op zoek bent naar aanbiedingen, is dit vaak niet de beste manier. Ze zijn er wel, maar de kortingen zijn te verwaarlozen.

Als je bijvoorbeeld naar een Alecto babyfoon aanbieding kijkt, dan zijn de kortingen maximaal 10%. Ten opzichte van de eerder genoemde winkels is dit een peulenschil. Maar, wie het kleine niet eert…

Het is sowieso goedkoper om via een webshop zoals Bol of Coolblue te bestellen in vergelijking met rechtstreeks bij de fabrikant. Ook zonder aanbieding bespaar je hier al enkele tientjes mee.

Welke soorten babyfoon aanbiedingen zijn er?

Het goede nieuws is dat er allerlei soorten babyfoons in de korting kunnen zitten. Dat is ook niet zo vreemd, omdat er zoveel verschillende types zijn, zelfs binnen een niche zoals een babyfoon met camera. We zetten hieronder voor je op een rij welke soorten babyfoon aanbiedingen er zijn.

Babyfoon met camera aanbieding

Een babyfoon met camera is erg populair. Het grote voordeel van dit type is dat je kunt horen én zien hoe het met je kindje gaat. Behalve dat dit praktisch is en je als ouder een veilig gevoel geeft, is het ook gewoon leuk om in beeld je baby te kunnen volgen. Een kind is het meest dierbare bezit dat een mens kan hebben, als ouder ben je nergens blijer mee. Naar een babyfoon met camera kun je, zeker in het begin, onafgebroken kijken.

Nu is het wel zo dat het niet de goedkoopste types zijn. De technologie kost wel wat, waardoor beeld babyfoons duurder zijn dan de klassieke babyfoon die alleen wat geluidssignalen gebruikt maakt. Gelukkig is er de babyfoon met camera aanbieding waar je gebruik van kunt maken. Daarmee kun je vele tientallen euro’s op de aanschaf besparen.

Wifi babyfoon aanbieding

Een andere veel verkochte babyfoon is de zogenoemde wifi babyfoon. Dit type kun je zien als een uitbreiding van de standaard babyfoon of het model met camera. De kracht van een wifi babyfoon zit in de mogelijkheid om te koppelen met een smartphone. Daardoor kun je overal ter wereld naar beelden van je kindje kijken.

Een wifi babyfoon aanbieding zie je geregeld voorbij komen. Voor deze soort geldt hetzelfde als voor babyfoons met camera, ze kunnen behoorlijk prijzig zijn. Het vinden van de juiste aanbieding is dan ook meer dan de moeite waard.

Ook klassieke babyfoons worden met korting aangeboden. Hoewel deze modellen wat goedkoper zijn, is iedere aanbieding natuurlijk mooi meegenomen.

Wat zijn de beste momenten?

Vraag aan 99% van de koopjesjagers wat het beste moment is om babyfoon aanbiedingen te vinden, en het antwoord is Black Friday. Op deze dag in november schieten de kortingen door het dak. Overigens kun je niet van een kortingsactie van slechts één dag spreken. Black Friday begint vaak al een week eerder en wordt over het weekend heen getrokken. Daardoor kun je een kleine anderhalve week babyfoons met korting vinden.

Het overgrote merendeel van de winkels doet mee aan Black Friday. Als we kijken naar eerdere edities van dit festijn, dan kom je kortingen tegen die gemiddeld rond de 50% zitten. Je hoeft geen grote wiskundige te zijn om te concluderen dat je dit behoorlijk in de portemonnee gaat merken.

Black Friday acties worden ruim van tevoren aangekondigd, op verschillende kanalen. Sociale media zijn hier uitermate geschikt voor. Ook de websites van (web)winkels worden daar natuurlijk voor gebruikt.

Babyfoon aanbieding op speciale dagen?

Babyfoon aanbiedingen zijn lastig op te hangen aan een bepaalde periode. Je kunt immers niet zeggen dat de eerste week van maart ideaal is voor kortingen, omdat mensen juist dan babyfoons nodig hebben. Voor cadeauartikelen is dat makkelijker.

We nemen Valentijnsdag als voorbeeld. Voor het gros van de webwinkels is dat een ideale dag om met mooie aanbiedingen te komen. Maar als verkoper van babyfoons kun je moeilijk met een reclametekst komen zoals: ‘Was jouw Valentijnsdag ook zo gezellig? Check alvast onze babyfoon aanbiedingen!’

Daarom zul je niet zo snel zien dat er babyfoon-weken zijn. Het is daarom een beetje zoeken naar de aanbiedingen. Het voordeel daarvan is echter wel dat je verrast kunt worden door mooie acties. We adviseren je om geregeld naar de aanbiedingenpagina’s van webwinkels te kijken. Zo weet je zeker dat je geen actuele acties mist.

Daarnaast kun je in de gaten houden welke vaste acties winkels hebben. Als voorbeeld kun je de BTW dagen van de Mediamarkt pakken. Die hebben niks met babyfoons te maken, maar ze worden wel met een lekkere korting verkocht.

Hoe vaak zijn er babyfoon aanbiedingen te vinden?

Op deze vraag zijn meerdere antwoorden mogelijk. En ze zijn allemaal goed. Om te beginnen zijn er doorlopend aanbiedingen te vinden. Kijk naar een grote webshop zoals Bol.com en je komt op een kortingspagina terecht die altijd goed gevuld is.

Hetzelfde geldt voor andere bekende webshops. Het is in feite vergelijkbaar met kleding. Voor de nieuwe collectie betaal je de hoofdprijs, terwijl de modellen die al een tijdje verkrijgbaar zijn in de korting komen, in de hoop dat ze nog verkocht worden. De vergelijking tussen een babyfoon en een spijkerbroek gaat natuurlijk niet helemaal op, maar je begrijpt wat we bedoelen.

Daarnaast heb je acties die ieder jaar terugkomen. Dit kan bijvoorbeeld de Summer Sale zijn. Dit is grotendeels gericht op kleding en andere producten, maar de babyfoons worden keurig meegenomen in dit soort acties. Black Friday is een ander evenement dat ieder jaar terugkeert.

Verder is het zoals gezegd een beetje zoeken naar waar en wanneer de aanbiedingen zijn te vinden. Dit verschilt echt per winkel. Niet alleen met betrekking tot wanneer er aanbiedingen zijn, maar ook over de frequentie. Door goed je ogen en oren open te houden, ben je snel op de hoogte van nieuwe acties.

Hoe hoog is de korting?

Dit verschilt uiteraard. We hebben al eerder geschreven dat fabrikanten van babyfoons op hun eigen site niet zo van de kortingen zijn, zeker niet van kortingen die lekker hoog oplopen. Als je 10% kunt meepakken, heb je het zeer getroffen. Dit is bij de grote webshops (gelukkig) beter geregeld.

Bol, Coolblue en Mediamarkt hebben kortingen die een stuk boven de 10% liggen. Je kunt gerust een Luvion Prestige Touch 2 aanbieding tegenkomen waarmee je meer dan de helft van de adviesprijs bespaart. Op babyfoons die qua prijs richting de 200 euro gaan, is dat toch mooi meegenomen.

Tijdens Black Friday zijn de kortingen niet per definitie hoger dan anders, maar ze zijn wel talrijker. Voor een winkel moet er ook nog wat te verdienen zijn. En als je een babyfoon met een voordeel van 80% gaat aanbieden, levert dat de winkel nauwelijks iets op. Als richtlijn kun je kortingen tot 50% aanhouden. Een uitzondering die iets hoger uitvalt, zal zeker wel zijn te vinden. Maar de helft van de oorspronkelijke prijs komt meer in de buurt.

Is een babyfoon aanbieding wel een goede keus?

In 999 van de 1.000 gevallen is het zelfs een uitstekende keus. Het zijn namelijk ‘gewoon’ nieuwe producten die je koopt. Het is niet dat je een babyfoon bestelt die al door 4 gezinnen is gebruikt.

Als je bijvoorbeeld gebruik maakt van een babyfoon met camera aanbieding, dan is dit een uitstekend product. Het zal niet het allernieuwste model zijn, maar ook een babyfoon die een jaar geleden is ontwikkeld, is in principe net zo nieuw.

Het is belangrijk om bij het zoeken naar een babyfoon goed naar je wensen te kijken. De eerste keuze die je daarbij maakt is of je voor een beeld babyfoon of een audio babyfoon kiest. Dit kun je eventueel nog uitbreiden met wifi.

Als je dit helder voor ogen hebt, kun je gericht op zoek naar een babyfoon met korting. Vergeet niet dat je online naar ervaringen van anderen kunt kijken, en er ook nog een uitgebreide review bij kunt pakken. Dit helpt je enorm in je zoektocht naar een babyfoon.

Hoe lekker het ook is om een babyfoon met hoge korting te kunnen kopen, we adviseren je om niet alleen naar de korting en de prijs te kijken. De kwaliteit van een babyfoon is minstens net zo belangrijk. Je kunt wel een goedkoop apparaat in huis halen, maar als deze niet aan je wensen voldoet, is het alsnog zonde van het geld.

Alles wat u moet weten over Babyfoons
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart