Een babyfoon op Black Friday: zo groot is jouw voordeel

Als je een babyfoon met flinke korting wilt kopen, is Black Friday daar het ideale moment voor. Op deze dag kun je namelijk van extra gunstige aanbiedingen profiteren. Het is voor jou de kans om de babyfoon die je écht wilt hebben te kopen. Hoe hoog de kortingen zijn en waar je moet zijn om de beste babyfoon Black Friday aanbiedingen te vinden, ontdek je in dit artikel.

Wat is Black Friday?

Voordat we beginnen met de babyfoon Black Friday aanbiedingen, is het goed om te weten wat Black Friday precies is. Dit fenomeen is over komen waaien uit de Verenigde Staten. Het valt op de dag na Thanksgiving, eind november. Black Friday wordt gezien als de start van de kerstaankopen. Met hoge kortingen wordt geprobeerd om klanten te trekken.

Dat lukt overigens massaal, omdat aanbiedingen nu eenmaal als een magneet op consumenten werken. Zeker als je op zoek bent naar producten die best prijzig kunnen zijn, is zo’n koopjesfestijn ideaal. Met een Black Friday babyfoon kun je al gauw 50 euro besparen, voor duurdere babyfoons gaat dit zelfs richting de 100 euro.

Als je trouwens die vrijdag in november iets anders te doen hebt, is dat geen probleem. De acties zijn vaak een hele week geldig, en worden over het weekend heen getrokken tot en met Cyber Monday. Je hebt dus ruim de tijd om met korting te shoppen.

Hoeveel bespaar je met een Black Friday babyfoon?

Een babyfoon op Black Friday kopen is een goed idee. Misschien duurt het nog maanden voordat jullie kindje geboren wordt, maar een babyfoon kun je alvast maar hebben. Zeker als deze met flinke korting gekocht kan worden. De aanbiedingen op Black Friday verschillen wel een beetje per winkel, maar kortingen van 50 procent zijn echt geen uitzondering.

In bepaalde gevallen kan het voordeel zelfs oplopen tot 70%, hoewel dit uitzonderingen zijn. Ook de prijzen van babyfoons zijn uiteraard verschillend. Een audio babyfoon kost bijvoorbeeld een stuk minder dan een camera babyfoon die gekoppeld kan worden aan wifi.

Kijk je naar de prijs van de laatste categorie, dan snap je dat een besparing van 100 euro helemaal niet onrealistisch is. De babytijd gaat nog duur genoeg worden, net als de gehele kindertijd. Daarom is het een lekkere start als je voor een flink lager bedrag een babyfoon in huis kunt halen.

Waar koop je een Black Friday babyfoon?

Natuurlijk kun je zonder, maar de overgrote meerderheid van de ouders gebruikt een babyfoon. En kinderen worden altijd geboren, vandaar dat er veel babyfoons worden verkocht, bij diverse winkels. We zetten hieronder op een rij waar je een babyfoon op Black Friday kunt kopen.

Bol.com

Bol.com is de grootste webshop, met een ruim assortiment babyfoons. Bij Bol snappen ze goed dat Black Friday het moment is om extra klanten trekken. Je zult dan ook veel babyfoons in de korting zien. Dat zijn allerlei soorten. Zo kun je op Black Friday een babyfoon met camera bestellen. Dit zijn de duurdere exemplaren, ideaal als daar een flink percentage af gaat.

Coolblue

Een andere bekende webwinkel is Coolblue. Ook deze webshop verkoopt nagenoeg alles, waaronder babyfoons. Waar Bol.com doorlopend babyfoon aanbiedingen heeft, is dit bij Coolblue minder het geval. Black Friday vormt echter een uitzondering. Coolblue gaat mee in de trend en komt met mooie kortingen, op allerlei types.

Mediamarkt

Bol en Coolblue zijn pure webshops, de Mediamarkt moet het vooral van de fysieke winkels hebben. Mediamarkt is erg actief in de Black Friday week, dus als je een goede deal wilt sluiten, is dat het goede moment.

Mediamarkt verkoopt alle bekende merken. Een Luvion babyfoon koop je op Black Friday in de Mediamarkt met een lekkere korting. Dat geldt overigens ook voor Alecto en Philips Avent babyfoons.

Welke babyfoons koop je op Black Friday met korting?

Dit is aan de ene kant een lastige vraag om te beantwoorden, omdat er zoveel verschillende winkels zijn die babyfoons in het assortiment hebben. Wat je wel ziet, is dat de variatie groot is. Voor jou als consument is dat natuurlijk goed nieuws, omdat de kans dat de babyfoon die je wilt hebben tussen de aanbiedingen staat groot is.

Een babyfoon met camera ga je op Black Friday 100% zeker vinden. En wel meer dan één. Binnen deze categorie is er flink wat variatie, onder meer met betrekking tot de grootte van het scherm. Als je liever voor een wat eenvoudiger model gaat, kan dat natuurlijk ook. Een babyfoon die alleen gebruik maakt van geluidssignalen staat ook tussen de aanbiedingen.

En als je het liefst een babyfoon met wifi wilt, is dat eveneens een mogelijkheid. Zowel audio als beeld babyfoons kunnen met wifi worden gekoppeld. Dan kun je op je smartphone of tablet bekijken of beluisteren hoe het met je kindje gaat. Het leukste is om dit met een camera babyfoon te doen. Zo zit je net wat meer relaxed op je werk, als je baby bij de oppas of opa en oma is.

Het is goed om te weten dat sommige winkels Black Friday babyfoon kortingen geven op het complete assortiment. Dan maakt het dus niet uit of je voor het allernieuwste model kiest. Andere winkels maken zelf een selectie waaruit je kunt kiezen. De kans is groot dat de meest moderne babyfoons daar niet tussen zitten. Dit wordt altijd heel duidelijk gemeld op de website of in de winkel waar je gaat shoppen.

Waarom kiezen voor een Black Friday babyfoon?

De voornaamste reden om een babyfoon op Black Friday te kopen is de prijs. Die is nu eenmaal een flink stuk lager dan een maand eerder of later. Dankzij de lagere prijzen kun je twee kanten op. Of je kiest ervoor om dezelfde babyfoon voor een fors lager bedrag te kopen. Of je koopt een babyfoon die zonder korting net te duur voor je was. Dankzij de korting past deze babyfoon misschien net wel in je budget. In ieder geval is Black Friday een perfecte dag of week om je slag te slaan.

Alles wat u moet weten over Babyfoons
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart