Babyfoon op je telefoon: met een app is het heel eenvoudig

Als ouder wil je het liefst zo min mogelijk missen van je opgroeiende baby of peuter. Toch kan het vaak niet anders. Er moet immers ook gewerkt worden, waardoor jullie kindje bij opa en oma, de gastouder of de kinderopvang zit. Er is echter een manier om toch weinig, of zelfs niks, te hoeven missen. Met een babyfoon of je telefoon. Dit werkt via een app. Hoe dat precies in zijn werk gaat, ontdek je in dit artikel.

Wat is een babyfoon met app?

Een babyfoon met app en camera is eigenlijk niks meer of minder dan een doorsnee babyfoon. Hij bestaat uit een babyunit en een ouderunit. De camera staat bij de peuter of baby, en met de ouderunit kunnen de beelden worden bekeken.

Waar een babyfoon met app zich onderscheidt van de gewone babyfoon, is dat de beelden via een app op je smartphone of tablet kunnen belanden. Zo kun je dus overal ter wereld bekijken hoe het met je kindje gaat. De mogelijkheid om de beelden naar een app te sturen is een mooi extraatje. En wat het nog mooier maakt is dat meerdere mensen toegang kunnen krijgen. Jij en je partner hebben de mogelijkheid om tegelijkertijd vanaf afzonderlijke plekken de beelden te bekijken. En opa’s en oma’s kunnen eveneens rechten krijgen. Alles is goed beschermd, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat beelden van je baby voor iedereen zichtbaar zijn.

Wat is de beste babyfoon met camera en app?

Ieder bekend merk heeft diverse babyfoons met app in het assortiment. Als Philips, Luvion of Alecto zijnde kun je natuurlijk ook niet anders. Apps zijn de toekomst, ook voor babyfoons. Welke babyfoon met camera en app de beste is, is voor een deel persoonlijke voorkeur. Zo spelen onder meer de prijs en de andere extra functies een rol bij de keuze. Het goede nieuws voor jou is dat er heel veel keuze is.

Wat is de beste babyfoon app?

Behalve een babyfoon kun je ook alleen een app gebruiken om de beelden op je smartphone of tablet te bekijken. En ook op dit gebied stelt het aanbod allesbehalve teleur. Een van de apps die al jaren erg populair is, is Babyfoon 3G. De naam geeft aan dat de app al een tijdje bestaat, toen was 3G namelijk modern. De naam van de app is nooit veranderd, de verbinding gelukkig wel. Voor deze app heb je overigens twee telefoons of een telefoon en tablet nodig, je moet de app dus ook twee keer kopen. Het ene apparaat leg je in de kinderkamer, terwijl de andere bij je blijft.

Wat is beter: een echte babyfoon of alleen een app?

Voor de beste kwaliteit koop je een echte babyfoon die de mogelijkheid heeft om te koppelen met een app. Het beeld is haarscherp en het geluid is top. Daarmee willen we niet zeggen dat een ‘losse’ app van mindere kwaliteit is. En feit is en blijft dat je hiervoor een stuk minder betaalt dan voor een complete babyfoon.

Alles wat u moet weten over Babyfoons
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart