Luvion Babyfoon

Luvion babyfoons worden op de markt gebracht door het Nederlandse Luvion Premium Babyproducts. Luvion is de fabrikant die als eerste een babyfoon met camera op de markt bracht. Zoals de naam al doet vermoeden richt Luvion zich met diverse productcategorieën op kwalitatief hoogstaande babyproducten. De gedachten hierachter van Luvion is het leven van de (aanstaande) ouders eenvoudiger maken.

Bekroond met veel prijzen

Luvion heeft haar klantenservice en kwaliteit van haar producten zeer hoog in het vaandel staan. Als resultaat hiervan zijn veel producten van Luvion bekroont met diverse (vak-)prijzen en zeer veel positieve gebruikersbeoordelingen! Enkele prijzen die producten van Luvion dragen zijn:

  • Best getest door de Consumentenbond
  • Best reviewed door Kieskeurig
  • Ouders van nu award
  • En nog veel meer!

Groot bereik

Een belangrijk aspect van een Luvion babyfoon is het bereik. Het is een ergernis wanneer blijkt dat je babyfoon een slecht of een beperkt bereik heeft. Dan heb je er natuurlijk niet veel aan. Een Luvion babyfoon heeft altijd – ongeacht het model – een bereik dat ligt tussen de 250 en 300 meter. De omstandigheden moeten dan uiteraard wel optimaal zijn. Maar voor een doorsnee woning is dit meer dan voldoende. Mocht dit toch te weinig zijn zijn er tegenwoordig ook babyfoons van Luvion die onbeperkt bereik hebben door middel van 4G of WIFI.

De top 5

Luvion heeft ontzettend veel babyfoons in het assortiment. De focus ligt hier vooral op modellen met een camera. Onderstaand treft je onze top 5 aan. Deze top 5 is samengesteld door research (persoonlijke-) gebruikerservaringen, productbeoordelingen via diverse kanalen en gewonnen prijzen. Luvion babyfoons zijn er voor ieder budget. Er zijn modellen die hoger geprijsd zijn, met meer functies. Maar er zijn ook modellen die vriendelijker geprijsd zijn met iets minder functies. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat de kwaliteit en betrouwbaarheid hoog zijn.

1) Luvion Essential babyfoon – al jaren de nummer 1 – Best getest Consumentenbond (2020)

2) Luvion Prestige Touch 2 Babyfoon Met Camera – Best getest Consumentenbond (2020)

3) Luvion Easy babyfoon – Beste prijs/kwaliteit – 2400+ beoordelingen